Filtreaza apa pentru intreaga casa, fara mentenanta si fara inlocuirea cartusului

Tratarea apei prin diverse medii de filtrare este cel mai eficient si mai economic mod de a indeparta impuritati solide aflate in suspensie, culoarea, gustul si mirosul din apa, precum si oxidarea si indepartarea excesului de fier si mangan.

Aceste sisteme sunt conectate la instalatia de apa si filtreaza eficient apa necesara intregii case

Statiile de filtrare automate IntelliFILTER sunt echipate cu valve comandate electronic de timere de ultima generatie, ce asigura o spalare regulata a mediilor de filtrare, imbunatatind astfel performanta, durata de viata a acestora si previne caderile de presiune din sistemul de filtrare.

Filtrele automate pot fi echipate cu 2 tipuri de medii de filtrare: carbune granular activat (GAC), Filtru-AG. 

Statiile de filtrare IntelliFILTER cu carbune activat (GAC) sunt compuse dintr-un rezervor presurizat care contine granule de carbune de cea mai buna calitate, avand o suprafata foarte mare comparativ cu volumul ocupat.

Carbunele activat are rolul de a imbunatati gustul, culoarea si mirosul apei si reduce o gama larga de substante chimice (de tipul clorurilor):  pesticide, si erbicide, indeparteaza impuritati (cu dimensiuni de pana la 40 microni) rezultand o apa mai curata, mai sigura si cu gust imbunatatit, protejand astfel instalatia de alimentare cu apa si electrocasnicele.

Statiile de filtrare IntelliFILTER cu filtru-AG au o actiune mai completa asupra impuritatilor din apa, reducand sedimentele si particulele aflate in suspensie (precum gunoaie, namol, argila, rugina etc. cu dimensiuni de pana la 20 microni) ceea ce determina protejarea tevilor si electrocasnicelor, imbunatatindu-le functionarea si durata de viata.

Aceste sisteme sunt recomandate datorita debitului ridicat de lucru, capacitatii de reducere a sedimentelor si greutatii reduse, ceea ce prezinta o multitudine de avantaje: reducerea frecventei de spalare a mediului de filtrare, cresterea duratei de functionare, reducerea debitului utilizat pentru spalare si implicit a cantitatii de apa utilizata in acest sens.

Avantaje

  • mentenanta minimala
  • valva de control de ultima generatie
  • trateaza apa necesara consumului din intreaga casa
  • debite cuprinse intre 1,00-1,4 m3/h