IntelliTANK

Rezervoarele IntelliTank detin agrement tehnic si aviz tehnic, eliberate de catre Consiliul Tehnic permanent pentru Constructii din cadrul Ministerului Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuinte.

Durata de viaţă minima estimată de catre producator pentru rezervoare este de 30 ani, perioada de garantie asgurata de catre CV Water fiind de minim 18 luni in conditii optime de exploatare, intretinerea rezervoarelor fiind relativ usoara, realizandu-se prin spalare periodica, la intervalele recomandate de producator, in functie de destinatia acestora.

Elementele utilizate la realizarea rezervoarelor nu contin substante radioactive sau potential cancerigene, deseuri toxice sau alte substante ori elemente daunatoare sanatatii oamenilor sau integritatii mediului inconjurator, ele corespunzand conditiilor impuse de “Normele generale de protectie a muncii” aprobate de Ministerul Muncii cu Ordinul nr.508/2002 si de Ministerul Sanatatii cu Ordinele nr.933/ 2002 si.195/2005.

La livrare produsele sunt insotite de Certificatul de Calitate, Certificat de Garantie, Agrement Tehnic si Declaratia de Conformitate a producatorului.
C&V Water Control poate asigura contracost pentru fiecare tip de rezervor, in functie de varianta aleasa de beneficiar, plansele si detaliile de executie pentru fundatia tip cu dimensiunile geometrice ale acesteia, detaliile de armare si tabelul de armatura.
In baza studiului geotehnic pus la dispozitie de catre beneficiar, se va realiza proiectul de fundatie pentru rezervor astfel incat acesta sa fie adaptat la situatia reala din teren (pot fi necesare lucrari de imbunatatire a terenului de fundare daca este cazul, o inaltime mai mare a pernei de balast, etc.)
Flansele si stuturile necesare pentru montajul instalatiei hidraulice vor fi ofertate dupa comunicarea exacta a beneficiarului privind pozitionarea si dimensiunile acestora.